TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE

Området i Aarhus midtby, hvor Ceres i 150 år har brygget øl til danskerne, er i fuld forvandling. Ceres Byen er en levende og fremsynet bydel, inspireret af stedets kultur og historie. Ceres-bryggeriets placering, hvor hovedvejene til Viborg og Silkeborg mødes, lå faktisk uden for byen, da bygningerne blev opført i 1856. Med tiden er Ceres blevet omsluttet af byen, og området udgør i dag et af de to eneste udviklingsområder i Aarhus midtby, omgivet af de fine og attraktive karreer fra starten af 1900-tallet med Aarhus Å i baghaven.

ALT PÅ ÉT STED

Muligheden for at komme til at bo i et nybyggeri midt i Aarhus C. med kultur, uddannelsesmuligheder, shopping og transport lige uden for døren er helt unik. Samtidig markerer Ceres Byen starten på Å-dalens rekreative og grønne område og strand og skov har du under fem kilometer fra din bolig, så det er bare et håndklæde på bagagebæreren, en kort cykeltur, og så kan du hoppe i bølgen blå med vennerne.

DIG & 2000 NABOER

Ceres Byen bliver sammensat af boliger, kontorer, enkelte butikker og uddannelsesinstitutioner, så med en lejlighed i Lottrupgården bliver du en del af et mangfoldigt område. Sammen med 2.000 naboer er du med til at skabe en levende bydel for alle, der vil nyde en unik stemning og et urbant miljø med Aarhus’ bedste beliggenhed.

NEW YORKER-STEMNING MIDT I 8000 AARHUS C